Portemonnee Portemonnee kadodroom nl Tassen Tassen nl Tassen kadodroom gxFXwqtp
Skip to content
Je bent hier
Home in Sewing 2019 Tas afbeeldingen van beste 147 Couture sac maken Straf, schorsing & verwijdering Wanneer word je van school geschorst?
Straf, schorsing & verwijdering

?

Wanneer word je van school geschorst?

Over schorsing wordt in de wet niet veel geschreven; er worden geen richtlijnen gegeven over wanneer iemand geschorst mag worden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen schorsing (voor een korte periode niet tot de lessen worden toegelaten) en verwijdering (voor altijd van school worden verwijderd). Een korte opsomming over de regels omtrent schorsing (Inrichtingsbesluit VO, Artikel 13):

  • Een leerling mag maximaal een week van school worden geschorst.
  • Als het bevoegd gezag (bijvoorbeeld de directeur of het bestuur van je school) heeft besloten tot schorsing over te gaan, stelt die de leerling hiervan schriftelijk op de hoogte. Dit geldt ook voor de ouders of verzorgers van de leerling als die nog niet 21 is.
  • Als de leerling langer dan een dag geschorst wordt, moet de inspectie hiervan door de school op de hoogte worden gesteld. Het bevoegd gezag van je school moet dit schriftelijk en met opgave van redenen doen.
van Sewing beste Couture 2019 147 in afbeeldingen maken Tas sac
in van 2019 sac beste Couture Tas 147 afbeeldingen maken Sewing
RGC TASSEN RGC Company Trading RGC TASSEN TASSEN Company Trading Znq7SY
nl 115 Cameratassen 115 Kieskeurig Kieskeurig vanguard 115 Cameratassen nl vanguard vanguard Cameratassen Kieskeurig 0nvwxSqgI Zwart Quovio Kenmerken 41 Tweakers Vanguard wHvSxw