Rode large ALEXIANE FOR WHAT Next Enkellaarsjes rPqnCwPx41
Skip to content
zwart 260190 Rohde instapper gevoerd pantoffel wPtqYy1qZContact

TasjesFan afbeeldingen beste van Bag making 10 Laptops Laptop en wqS7n4p

Search for:
Je bent hier
Home Laptop en Bag 10 afbeeldingen beste van making TasjesFan Laptops Straf, schorsing & verwijdering Wanneer word je van school geschorst?
Straf, schorsing & verwijdering

?

Wanneer word je van school geschorst?

Over schorsing wordt in de wet niet veel geschreven; er worden geen richtlijnen gegeven over wanneer iemand geschorst mag worden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen schorsing (voor een korte periode niet tot de lessen worden toegelaten) en verwijdering (voor altijd van school worden verwijderd). Een korte opsomming over de regels omtrent schorsing (Inrichtingsbesluit VO, Artikel 13):

  • Een leerling mag maximaal een week van school worden geschorst.
  • Als het bevoegd gezag (bijvoorbeeld de directeur of het bestuur van je school) heeft besloten tot schorsing over te gaan, stelt die de leerling hiervan schriftelijk op de hoogte. Dit geldt ook voor de ouders of verzorgers van de leerling als die nog niet 21 is.
  • Als de leerling langer dan een dag geschorst wordt, moet de inspectie hiervan door de school op de hoogte worden gesteld. Het bevoegd gezag van je school moet dit schriftelijk en met opgave van redenen doen.
Laptop van TasjesFan Laptops afbeeldingen beste 10 making en Bag
afbeeldingen Bag 10 TasjesFan en Laptop making beste van Laptops
Rohde blauw Suède Licht open slippers dames UzwIrXU
Athleisure Base Bag Bag BG542 Gymsac Base Gymsac Athleisure XnqvwI6qz Base Relatiegeschenken Bag Drawstring Rugzak Bedrukken Graphic Fn0YqYwPH